Ai poftă de ceva Mimimi ?

Dăm culoare și formă visurilor dulci,
la kilogram

De ce mimimi?

Deserturile noastre sunt nu doar delicioase, dar și frumoase.
Atât de Mimimi, încât îți vine să le mănânci din priviri.
Pe noi ne recomandă prietenilor!

Folosim doar
ingrediente naturale

Oferim certificat
de calitate

Asigurăm livrarea
cu mașina frigorifică

Preluăm comenzi
urgente

Nu solicităm
avans

Recenzii

Cea mai bună reclamă este recomandarea clienților.
Vezi câteva păreri despre deserturile noastre.

Deserturi

Pentru Cutii cadou
  • Nicio categorie
Pentru Eclere
  • Nicio categorie
Pentru Mini eclere
  • Nicio categorie
Umpluturi
Double chocolate

440 lei/kg

Blat de ciocolată, fructe de pădure, Cremă mascarpone de ciocolată

Double Chocolate Cake! Un adevărat deliciu pentru iubitorii de ciocolată. Combinația dintre gustul intens, prelung al ciolcolatei și cel acrișor al fructelor de pădure este memorabilă, iar crema mascarpone de ciocolată îi oferă textură cremoasă și fină.

Chocolate cu mascarpone

380 lei/kg

Blat de ciocolată, vișină, mascarpone

Chocolate cake cu vișină este în topul preferințelor. Combinația dintre blatul de ciocolată, crema mascarpone și vișină îi conferă un gust echilibrat, pe placul tuturor – nici prea dulce, nici prea cremos, nici prea acrișor. Multă vișină, multă cremă și multă pasiune – tot ce iubesc amatorii de deserturi!

Red velvet

450 lei/kg

Blaturi umede cu textură de catifea,
insert din fructe de pădure, mascarpone

„Catifea Roșie” sau catifea roșie – un tort nobil și rafinat. Blaturile chiar parcă sunt din catifea, puhave, dar cu o textură densă, se topesc în gură, senzație completată de instertul din fructe de pădure și stratul de mousse. Ce gust poate fi mai fin?

Carrot

400 lei/kg

Blat cu morcov și nuci, caramelă de portocală, cremă de brânză

Combinația care te va uimi, dar și te va cuceri prin gust unic. Deși tortul care conține morcov, el oferă doar dulceață și textură – pe când gustul legumei nu se simte deloc. Blatul e foarte moale, conține morcov și nuci și este uns cu cremă de brânză, care se absoarbe în el. Gustul fin e completat de caramela de casă, cu aromă intensă de portocală. Dacă îți dorești ceva unic și cu adevărat deosebit – alege tortul Carrot.

Oreo

370 lei/kg

Blat de ciocolată, oreo, cremă de brânză cu biscuiți oreo

Rețeta virală cu gust fantastic. Oreo cake este atât preferatul copiilor, cât și a maturilor. Blaturi moi de ciocolată, însiropate cu multă ciocolată, cream cheese și biscuiți autentici Oreo. Moale, dar ușor crocant datorită biscuiților Oreo, intens, dar fin! Mmm… Ce bun e!

Vanilla strawberry

430 lei/kg

Blat de vanilie, capșună, cremă mascarpone cu vanilie

Aici căpșuna e regina, prinsă în joc delicios cu vanilia. Ușor, aerat și proaspăt – acestea sunt cele mai potriviate calificative pentru Vanilla Strawberry. Blaturile puhave de vanilie, cremă de mascarpone cu gust de plombir și insertul din căpșună te duc cu gândul la vară și îți lasă o senzație răcoritoare plăcută.

Pina Colada

410 lei/kg

Blat de vanilie cu cocos, ananas,
cremă de brânză

Pentru pasionații de gusturi exotice și fructe suculente, propunem Pina Colada Cake. Gusturi aromate și predominante de ananas și cocos te îmbie, să savurezi fiecare îmbucătură! Pandișpanul cu cocos, scăldat în lichior de cocos, ananasul moale și aromat și crema de brînză care e leagă aceste gusturi – iata secretul Pina Colada.

Tropic

470 lei/kg

Blat de vanilie cu mango, fructul pasiunii, cremă de brânză

Te topești de plăcere cu fiecare bucățică savurată. Da, savurată, pentru că asocierea vaniliei cu mango și maracuja nu poate fi decît o magie gustativă. Crema de brânză oferă finețe și densitate acestei combinații. E tortul prefect pentru perioadă a anului, amintind de caniculă și Tropice.

CLIENȚII NOȘTRI

NUME PRENUME

Tortul de nunta a fost extraordinar de bun, arata fabulos, iar Loredana a castigat increderea mea din primul moment al comunicarii noastre, prin simplitate si felul ei placut de a fi recomand tuturor Mimimi cakes!

20/10/2020

NUME PRENUME2

Tortul de nunta a fost extraordinar de bun, arata fabulos, iar Loredana a castigat increderea mea din primul moment al comunicarii noastre, prin simplitate si felul ei placut de a fi recomand tuturor Mimimi cakes!2

20/10/2021

0
Coșul dvs.