1. Comanda se consideră preluată doar după ce ați discutat cu un consultant Mimimi Cakes la telefon. Dacă pe parcursul a 24 ore nu a revenit nimeni vă rugăm să reveniți dumnevoastră cu un apel la 068858855 sau să mai completați încă odată formularul și să indicați numărul de telefon corect.
  2. Pentru torturile mai mari de 15 kg (nuntă, botez) oferim un set de degustare gratuit. Pentru setul de degustare se achită 650 lei – bani care vor fi recuperați la plasarea comenzii finale.
  3. Comanda minimă pentru torturi este de 2 – 2,5 kg, iar pentru deserturi este de minim 20 buc de un tip.
  4. Pentru înregistrarea unei comenzi mai mare de 4 kg este necesară plata unui avans de 30%. Avansul este nerambursabil.
  5. Toate detaliile privind comanda dvs. se transmit către echipa MIMIMI cu minim 3 zile înainte de eveniment. Ulterior acestei date, ne rezervăm dreptul de a nu prelua modificări de cantitate, compoziţie sau decor.
  6. Nu lucrăm cu pastă de zahăr (marțipan).
  7. Puteți solicita livrare în Chișinău (50 -70 lei) și în suburbii aproiate (100 – 150 lei). Pentru torturile mai mari de 5 kg(nuntă, botez) livrăm doar cu mașină frigorifică în Chișinău (150 lei) și înafara Chișinăului se stabilește în funcție de distanță.
0
Coșul dvs.